Известие

Collapse
No announcement yet.

реика на помпата 159 2.4 jtdm

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• реика на помпата 159 2.4 jtdm

излиза ми грешка реика на помпата имали верочтност да е нещо друго.симптомите са като се появи грешката влиза в авариен режим гася паля и колата тръгва но пуши малко повече и прекасва от бреме на време.номера на грешката е P0091 P1206.някакви идеи и помощ какво да правя и се изтрива сама
    Last edited by eXtAzY; d.m.y г., 10:15.

Ако обясниш по добре,не с недомлъвки,може и да ти помогнем,така аз лично не разбрах въобще за какво става въпрос
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Регулаторът на налягането на рейката е за чистене или за смяна и DPF-а иска да се регенерира.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Регулаторът на налягането на рейката е за чистене или за смяна и DPF-а иска да се регенерира.
        Aбе не е много сигурно,втората грешка може да е и проблем с диференциалния датчик............не всичко свързано с ДПФ-а значи че е запушен

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Aбе не е много сигурно,втората грешка може да е и проблем с диференциалния датчик............не всичко свързано с ДПФ-а значи че е запушен
          Ааа, аз не казвам че е запушен, а че грешката значи че DPF-а иска да се рециклира. Каква е причината, особено дистанционно, няма как да знам. Не съм врач, макар че на поста на колегата трябва да се врачува.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eXtAzY Покажи съобщение
            излиза ми грешка реика на помпата имали верочтност да е нещо друго.симптомите са като се появи грешката влиза в авариен режим гася паля и колата тръгва но пуши малко повече и прекасва от бреме на време.номера на грешката е P0091 P1206.някакви идеи и помощ какво да правя и се изтрива сама
            Колега я закарай колата в сервиз,че тези коли не стават да се правят пред блока

Comment

надали пред блока сам врачувал на колата и сам познал номера на грешките
              просто исках да разбера дали мога да се разбера дали мога да се отърва без покупка на нов а че е 540 лв. и ще доиде след 4 дни
              Last edited by eXtAzY; d.m.y г., 09:47.

Comment

надали пред блока сам врачувал на колата и сам познал номера на грешките
                просто исках да разбера дали мога да се разбера дали мога да се отърва без покупка на нов а че е 540 лв. и ще доиде след 4 дни
                Погледнете му буксата,има навика да не дава контакт.

Comment

до0о0о0бре докараха ми престави си уш оригинален клапан 600 лв. обаче доиде само на бош а казаха че ще е на фият и го върнах и сега чакам сащия на бош обаче за 250 лв.

Comment

до0о0о0бре докараха ми престави си уш оригинален клапан 600 лв. обаче доиде само на бош а казаха че ще е на фият и го върнах и сега чакам сащия на бош обаче за 250 лв.
                    Колега то всичко е бош фиат не произвежда клапани,ако имаш предвид кутията е друг въпрос.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

ами защото казаха че ще е със щампа на фият незнам ко и 600 лева хахаххахаха ама я върнах и си чакам сега същата обаче за 250

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

вчера пък каква я препатих падна денферната шаиба хахахахахахха скъсасе но днес доиде и я смениха

Comment

наистина ли има толкова неграмотни и на никого не му прави впечатление?!?
                        ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                        ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                        Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                        Alfa Romeo 4C

Comment

По скоро са помислили колегата eXtAzY за неграмотен
                          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщение
                            наистина ли има толкова неграмотни и на никого не му прави впечатление?!?
                            колега оточнисе за кого става въпрос моля

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            По скоро са помислили колегата eXtAzY за неграмотен
                            и вие колега че сам малко тъпичък

Comment

За доставчика ти на части.
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                              X